Portré fotózás

Nem vagyunk hívei a műtermi fotózásnak, túlságosan korlátoz a kis tér és az egyszínű háttér, a steril megvilágítás sem passzol a stílusunkhoz, emiatt nem is rendelkezünk saját stúdióval. Helyette inkább szabadtéri, vagy izgalmasabb beltéri (színház, könyvtár, mozi, vagy akár a saját otthonotok) helyszíneket keresünk. Portrék esetén talán a lifestyle fotózás az, ami legjobban leírja a stílusunk lényegét. Segítjük koordinálni a dolgokat, kaptok alap instrukciót/tanácsokat, lényegében adunk egy “feladatot”. Lehet az séta, egy érintés, összebújás, vagy csak szimplán a másik megnevettetése, az a lényeg, hogy a rátok jellemző módon oldjátok meg. Az a cél, hogy a klasszikus portrék mellet meghitt, bensőséges képek is készüljenek. Őszintébb képek készülnek olyan tevékenységek közben, amiket szerettek: túrázás, séta a kutyussal a parkban, vagy kettesben a kedvenc óvárosi szűk utcácskákban. Ha izgulósabbak vagytok, akkor ezek segítenek elterelni a figyelmet, hogy ne egy kínos és szenvedős élmény legyen a fotózás.

Árak

Egyéni portré fotózás

Egyéni portré alatt természetesen nem az igazolványképet értjük. Lényegében a divatfotózás és a lifestyle keverékét képviseljük, jobban szeretjük, ha van konkrét téma vagy történet, ami köré lehet építeni: akár a saját ruhakollekciód bemutatása, cosplay/fantáziavilág, vagy egy érdekes helyszín, amihez van egy elképzelésed. Magazinretust nem vállalunk (testalkatot nem manipulálunk), csak standard utómunka + bőrhiba eltüntetés kérhető. Kültéri és beltéri (nem stúdió) fotózásra is van lehetőség, a fotózás időtartama max. 3 óra. A fotózás után te magad választhatod ki a nyers fotók közül, hogy melyikeket szeretnéd megkapni.

Ár: Az igényelt képek mennyisége és a projekt időartama alapján egyedi ár kerül megállapításra minden estben.

Páros portré fotózás

Páros fotózásra jöhetsz a szerelmeddel, testvéreddel vagy a legjobb barátoddal is. A lényeg, hogy találjatok egy olyan elfoglaltságot, amivel könnyen kifejezhető lesz a köztetek lévő kötelék. Szabadtéren vagy beltérben is készülhetnek a képek, a kedvenc időtöltésetek, közös hobbitok is remek alapot tud adni fotózásnak. Szerelmespárként jöhettek kapcsolatotok elején, a jegyesség alatt, esküvő után, vagy babával a pocakban is. Egy kb. 1-1,5 órás fotózás után min. 40 db feldolgozott képet kaptok tőlünk digitális formában.

Ár: 60 000 Ft nagy távolság esetén utazási költség

Jegyesfotózás

A jegyesfotózás egy páros portré fotózás, ami felfogható gyakorlásként, hogy az esküvőn már eggyel kevesebb dolog miatt kelljen izgulni. Hasonlít a páros portréhoz, viszont nagyobb hangsúlyt kapnak azok a pózok/instrukciók amelyek az esküvői fotózásnál is gyakran előjönnek. Alkalmas az esküvői portrék helyszínének vagy a próbahaj/próbasmink tesztelésére is. Egy kb. 1 órás fotózás után 25-30 feldolgozott képet kaptok tőlünk digitális formában. Jegyesfotózás csak nálunk foglalt esküvői fotózás mellé kérhető (az esküvőfotózás ajánlatkérő űrlapon)!

Ár: 40 000 Ft nagy távolság esetén utazási költség

Az itt feltüntetett árak tájékoztató jellegűek. Áraink magyar Forintban értendők, és 0% ÁFA-t tartalmaznak. Az e-mailben kiküldött árajánlat a kézbesítéstől számított 30 napig, promóciós időszak esetén annak záró dátumáig érvényes.

Ajánlatkérés


    További információk

    Az időpont fixálása az online szerződés aláírásakor történik. Esőnapokat előre meg szoktunk határozni, de mindig rugalmasak vagyunk változtatás esetén.

    Útiköltség esetén a 60 km-en felüli távolságot 400 Ft/km díjjal számoljuk.

    Esküvőfotózási főszezonban (május 1 és szeptember 30 között) prioritást élveznek az esküvők, így előfordulhat, hogy bizonyos időszakokban nem tudunk időt szakítani más jellegű fotózásra.

    Fotókönyvet is készítünk rendelésre, kivitelező partnerünknél különböző borítókat, papírokat és méreteket lehet választani a termékbemutató oldal alapján.