Esküvőfotózás információk

Az esküvőfotózás több, mint fényképek készítése. Arról is szól, hogy megfigyeljük és megértsük az embereket, a kapcsolatokat, és észre vegyünk minden apró, értékes pillanatot, hogy megörökíthessük, mielőtt elmúlna. Majdnem egy évtizedes tapasztalatunk megtanított minket arra, hogy előre lássuk azokat a fontos momentumokat, amelyek igazán vissza tudják majd hozni 30 év után is az akkori érzelmeket, és szavak nélkül is elmesélnek egy történetet. 

Aktuális esküvőfotózási áraink

Egy esküvőfotózás nem csupán azt a 8-16 óra munkát jelenti, amíg veletek vagyunk, hanem utána még hetekig dolgozunk a képekkel: válogatjuk, feldolgozzuk, és megfelelő állapotban átadjuk őket. Tehát az árba megpróbáljuk beleszámolni a feldolgozás munkaóráit, ezáltal a várhatóan átadott képek számát is, de ez sok tényezőtől függ: létszámtól, helyszínektől, programoktól.

Aktuális esküvőfotózási áraink a nyugat-dunántúli régióban 160 000 – 420 000 Ft között mozognak a 2023-as szezonban, attól függően, hogy mely szolgáltatásokra van szükség. Nincsenek fix csomagjaink, az ajánlatkérő űrlapon kitöltött adatok alapján állítjuk össze nektek az egyedi árajánlatot, a felsorolt szolgáltatások közül ott tudjátok kiválasztani, hogy mire lenne szükségetek. Minél több információt kapunk az üzenetben tőletek a helyszínekről és időpontokról, annál pontosabb árajánlatot tudunk adni.

Mintának bemutatjuk, hogy miket foglal magába a leggyakrabban kért árajánlat:

Főszezonban egy  egész napos „teljes esküvő” fényképezését (~100 fő esetén) két fotóssal alapesetben 360 000 Ft-ért vállaljuk. Ez a díj a következőket tartalmazza:

  • képek a készülődésről vagy a búcsúztatóról, kikérőről
  • kreatív fotózás az esküvő napján, max. 2 helyszínen
  • egyházi szertartás fotózása
  • polgári szertartás fotózása
  • csoportképek készítése
  • fogadás/lakodalom megörökítése (kb. hajnali 1 óráig)
  • egyszeri oda-vissza utazás költsége 100 km-es távolságig
  • 2 fotós munkája az összes eseményen (~13 óra rendelkezésre állás + ~60 óra utómunka)
  • min. 550 db egyesével átnézett és feldolgozott fénykép
  • fotók átadása digitális adathordozón és/vagy webgalériában 4-6 héttel az esemény után

Az ár tartalmazza az utazási költséget 100 km-es távolságig körmendi vagy soproni lakhelyünktől számítva. Így majdnem a teljes nyugat-dunántúli régiót lefedjük anélkül, hogy extra díjat számolnánk fel: A díjmentes zónába beletartozik: Szentgotthárd, Körmend, Zalaegerszeg, Lenti, Nagykanizsa, Keszthely, Vasvár, Szombathely, Sárvár, Pápa, Csorna, Győr, Fertőd, Kapuvár, Mosonmagyaróvár, Sopron és Kőszeg környéke.

Ennél távolabbra is szívesen utazunk, ilyen esetben 100 km távolság fölött szállásdíj és/vagy utazási költség adódhat az alapárhoz. Útiköltség esetén a 100 km-en felüli távolságot 300 Ft/km díjjal számoljuk.

Teljes esküvő fotózása esetén minimum 500 db feldolgozott fényképet adunk át digitális formában. Persze ennél jóval több fotó készül ténylegesen, ezek közül kiszűrjük az ismétlődőket és a kevésbé jól sikerülteket, de mindig arra törekszünk, hogy a lehető legtöbb képet kapjátok meg. Átlagosan ez a minimum vállalás másfélszeresét jelenti, de a képek darabszámát az események/programok mennyisége határozza meg legjobban. Minden esetben csak feldolgozott fényképek kerülnek átadásra, amelyeket (digitális formában) az elérhető legnagyobb felbontásban biztosítunk.

Az itt feltüntetett árak tájékoztató jellegűek. Áraink magyar Forintban értendők, és 0% ÁFA-t tartalmaznak. Az e-mailben kiküldött árajánlat a kézbesítéstől számított 45 napig, promóciós időszak esetén annak záró dátumáig érvényes.

További információk

A szerződés aláírásakor foglalót (a teljes ár kb. 30%-a) kérünk, a fennmaradó részt pedig a képek átadásakor kell fizetni.

Amennyiben a kreatív fotózásotokat külön napon szeretnétek (akár az idő szűke, vagy egy különlegesebb helyszín miatt), akkor erre is van lehetőség. Ha a kért ajánlat tartalmazta a kreatív fotózást, a külön nap extra költsége 35 000 Ft rendelkezésre állási díj + nagy távolság esetén utazási költség.

Esküvőfotózás mellé a jegyesfotózásra (páros portré fotózás) 30%-os kedvezményt biztosítunk, amelynek díja így 35 000 Ft + utazási költség (60 km-es távolság felett). Egy kb. 1-1,5 órás fotózás után 25-30 feldolgozott képet kaptok tőlünk digitális formában.

Fotókönyvet is készítünk rendelésre, kivitelező partnerünknél különböző borítókat, papírokat és méreteket lehet választani a termékbemutató oldal alapján.

Lehetőség van Polaroid és Fujifilm Instax instant filmes fényképezőgépek bérlésére is, bővebb információt itt olvashattok.