Esküvőfotózás információk

Az esküvőfotózás több, mint fényképek készítése. Arról is szól, hogy megfigyeljük és megértsük az embereket, a kapcsolatokat, és észre vegyünk minden apró, értékes pillanatot, hogy megörökíthessük, mielőtt elmúlna. Majdnem egy évtizedes tapasztalatunk megtanított minket arra, hogy előre lássuk azokat a fontos momentumokat, amelyek igazán vissza tudják majd hozni 30 év után is az akkori érzelmeket, és szavak nélkül is elmesélnek egy történetet. 

Aktuális esküvőfotózási áraink

Egy esküvőfotózás nem csupán azt a 8-16 óra munkát jelenti, amíg veletek vagyunk, hanem utána még hetekig dolgozunk a képekkel: válogatjuk, feldolgozzuk, és megfelelő állapotban átadjuk őket. Tehát az árba megpróbáljuk beleszámolni a feldolgozás munkaóráit, ezáltal a várhatóan átadott képek számát is, de ez sok tényezőtől függ: létszámtól, helyszínektől, programoktól.

Aktuális esküvőfotózási áraink a nyugat-dunántúli régióban 180 000 – 490 000 Ft között mozognak a 2023-as szezonban, attól függően, hogy mely szolgáltatásokra van szükség. Nincsenek fix csomagjaink, az ajánlatkérő űrlapon kitöltött adatok alapján állítjuk össze nektek az egyedi árajánlatot, a felsorolt szolgáltatások közül ott tudjátok kiválasztani, hogy mire lenne szükségetek. Minél több információt kapunk az üzenetben tőletek a helyszínekről és időpontokról, annál pontosabb árajánlatot tudunk adni.

Mintának bemutatjuk, hogy miket foglal magába a leggyakrabban kért árajánlat:

Főszezonban egy  egész napos „teljes esküvő” fényképezését (~100 fő esetén) két fotóssal 420 000 Ft-ért vállaljuk alapesetben. Ez a díj a következőket tartalmazza:

 • képek a készülődésről
 • kreatív fotózás az esküvő napján (~1,5 óra fotózás, akár több helyszínen)
 • egyházi szertartás fotózása
 • polgári szertartás fotózása
 • csoportképek készítése
 • fogadás/lakodalom megörökítése a menyecsketánc végéig (kb. hajnali 1 óráig)
 • egyszeri oda-vissza utazás költsége 100 km-es távolságig
 • 2 fotós munkája az összes eseményen (~14 óra rendelkezésre állás + ~80 óra utómunka)
 • min. 600 db egyesével átnézett és feldolgozott fénykép
 • fotók átadása digitális adathordozón és/vagy webgalériában 4-6 héttel az esemény után

A jelenlegi bizonytalan helyzetben egyre többen választjátok a visszafogottabb ünneplést, így ehhez is készítettünk egy mintát. Maximum 50 fős “szűk körű” esküvőket is vállalunk főszezonban, amelynek díja 320 000 Ft. Ez az ár magában foglalja:

 • képek a készülődésről
 • kreatív fotózás az esküvő napján (~1 óra fotózás, 1 helyszínen)
 • egyházi szertartás fotózása
 • polgári szertartás fotózása
 • csoportképek készítése
 • fogadás/lakodalom megörökítése tortavágásig (max. 23:00-ig)
 • egyszeri oda-vissza utazás költsége 100 km-es távolságig
 • 2 fotós munkája az összes eseményen (~10 óra rendelkezésre állás + ~60 óra utómunka)
 • min. 400 db egyesével átnézett és feldolgozott fénykép
 • fotók átadása digitális adathordozón és/vagy webgalériában 4-6 héttel az esemény után

Az ár tartalmazza az utazási költséget 100 km-es távolságig körmendi vagy soproni lakhelyünktől számítva. Így majdnem a teljes nyugat-dunántúli régiót lefedjük anélkül, hogy extra díjat számolnánk fel: A díjmentes zónába beletartozik: Szentgotthárd, Körmend, Zalaegerszeg, Lenti, Nagykanizsa, Keszthely, Vasvár, Szombathely, Sárvár, Pápa, Csorna, Győr, Fertőd, Kapuvár, Mosonmagyaróvár, Sopron és Kőszeg környéke.

Ennél távolabbra is szívesen utazunk, ilyen esetben 100 km távolság fölött szállásdíj és/vagy utazási költség adódhat az alapárhoz. Útiköltség esetén a 100 km-en felüli távolságot (ami tartalmazza az oda-vissza utat) 350 Ft/km díjjal számoljuk.

Az árajánlatban és a szerzősében az átadásra kerülő feldolgozott fényképek minimum darabszámát határozzuk meg. Persze ennél jóval több fotó készül ténylegesen, ezek közül kiszűrjük az ismétlődőket és a kevésbé jól sikerülteket, de mindig arra törekszünk, hogy a lehető legtöbb képet kapjátok meg. A képek számát az események/programok mennyisége, a násznép létszáma és a hangulat határozza meg legjobban. Minden esetben csak feldolgozott fényképek kerülnek átadásra, amelyeket (digitális formában) az elérhető legnagyobb felbontásban biztosítunk.

Az itt feltüntetett árak tájékoztató jellegűek. Áraink magyar Forintban értendők, és 0% ÁFA-t tartalmaznak. Az e-mailben kiküldött árajánlat a kézbesítéstől számított 30 naptári napig, promóciós időszak esetén annak záró dátumáig érvényes.

További információk

A szerződés aláírásakor foglalót (a teljes ár kb. 30%-a) kérünk, a fennmaradó részt pedig a képek átadásakor kell fizetni.

Főszezonon kívüli (január-április és október-december) esküvők estén az árajánlat minden esetben 15% kedvezményt tartalmaz.

Amennyiben a kreatív fotózásotokat külön napon szeretnétek (akár az idő szűke, vagy egy különlegesebb helyszín miatt), akkor erre is van lehetőség. Ha a kért ajánlat tartalmazta a kreatív fotózást, a külön nap extra költsége 40 000 Ft rendelkezésre állási díj + nagy távolság esetén utazási költség.

Esküvőfotózás mellé a jegyesfotózásra (páros portré fotózás) 25%-os kedvezményt biztosítunk, amelynek díja így 40 000 Ft + utazási költség (60 km-es távolság felett). Egy kb. 1-1,5 órás fotózás után 25-30 feldolgozott képet kaptok tőlünk digitális formában.

Fotókönyvet is készítünk rendelésre, kivitelező partnerünknél különböző borítókat, papírokat és méreteket lehet választani a termékbemutató oldal alapján.

Lehetőség van Polaroid és Fujifilm Instax instant filmes fényképezőgépek bérlésére is, bővebb információt itt olvashattok.