Esküvőfotózás információk

Az esküvőfotózás több, mint fényképek készítése. Arról is szól, hogy megfigyeljük és megértsük az embereket, a kapcsolatokat, és észre vegyünk minden apró, értékes pillanatot, hogy megörökíthessük, mielőtt elmúlna. Egy évtizedes tapasztalatunk megtanított minket arra, hogy előre lássuk azokat a fontos momentumokat, amelyek igazán vissza tudják majd hozni 30 év után is az akkori érzelmeket, és szavak nélkül is elmesélnek egy történetet. 

Aktuális esküvőfotózási áraink

Egy esküvőfotózás nem csupán azt a 8-16 óra munkát jelenti, amíg veletek vagyunk, hanem utána még hetekig dolgozunk a képekkel: válogatjuk, feldolgozzuk, és megfelelő állapotban átadjuk őket. Tehát az árba megpróbáljuk beleszámolni a feldolgozás munkaóráit, ezáltal a várhatóan átadott képek számát is, de ez sok tényezőtől függ: létszámtól, helyszínektől, programoktól.

Aktuális esküvőfotózási áraink a nyugat-dunántúli régióban 180 000 – 540 000 Ft között mozognak a 2024-es szezonban, attól függően, hogy mely szolgáltatásokra van szükség. Nincsenek fix csomagjaink, az ajánlatkérő űrlapon kitöltött adatok alapján állítjuk össze nektek az egyedi árajánlatot, a felsorolt szolgáltatások közül ott tudjátok kiválasztani, hogy mire lenne szükségetek. Minél több információt kapunk az üzenetben tőletek a helyszínekről és időpontokról, annál pontosabb árajánlatot tudunk adni.

Az árajánlatban és a szerzősében az átadásra kerülő feldolgozott fényképek minimum darabszámát határozzuk meg. Persze ennél jóval több fotó készül ténylegesen, ezek közül kiszűrjük az ismétlődőket és a kevésbé jól sikerülteket, de mindig arra törekszünk, hogy a lehető legtöbb képet kapjátok meg. A képek számát az események/programok mennyisége, a násznép létszáma és a hangulat határozza meg legjobban. Minden esetben csak feldolgozott fényképek kerülnek átadásra, amelyeket (digitális formában) az elérhető legnagyobb felbontásban biztosítunk.

Nem számolunk fel utazási költséget 100 km-es távolságig (körmendi vagy soproni lakhelyünktől számítva), így majdnem a teljes nyugat-dunántúli régiót lefedjük anélkül, hogy extra díjat számolnánk fel: A díjmentes zónába beletartozik: Szentgotthárd, Körmend, Zalaegerszeg, Lenti, Nagykanizsa, Keszthely, Vasvár, Szombathely, Sárvár, Pápa, Csorna, Győr, Fertőd, Kapuvár, Mosonmagyaróvár, Sopron és Kőszeg környéke.

Ennél távolabbra is szívesen utazunk, ilyen esetben 100 km távolság fölött szállásdíj és/vagy utazási költség adódhat az alapárhoz. Útiköltség esetén a 100 km-en felüli távolságot (a távolság tartalmazza az oda-vissza utat) 400 Ft/km díjjal számoljuk.

Az itt feltüntetett árak tájékoztató jellegűek. Áraink magyar Forintban értendők, és 0% ÁFA-t tartalmaznak. Az e-mailben kiküldött árajánlat a kézbesítéstől számított 30 naptári napig, promóciós időszak esetén annak záró dátumáig érvényes.

Nagy buli nélküli, szűk körű, családias esküvőt terveztek? Minőségi fényképre vágytok, de nem szeretnétek egy egész napos esküvői fotózás árát kifizetni azért, mert főszezonban van az esküvő? Akkor ez az ajánlat a 2024-es kis esküvők fotózására nektek szól!

További információk

A szerződés aláírásakor foglalót (a teljes ár kb. 30%-a) kérünk, a fennmaradó részt pedig 2 részletben kell fizetni. Egy számlát küldünk “sneak peak” képekkel együtt az esemény utáni héten, a második részlet pedig a képek átadásakor esedékes.

Amennyiben a kreatív fotózásotokat külön napon szeretnétek (akár az idő szűke, vagy egy különlegesebb helyszín miatt), akkor erre is van lehetőség. Ha a kért ajánlat tartalmazta a kreatív fotózást, a külön nap extra költsége 40 000 Ft rendelkezésre állási díj + nagy távolság esetén utazási költség.

Esküvőfotózás mellé a jegyesfotózásra (páros portré fotózás) 33%-os kedvezményt biztosítunk, amelynek díja így 40 000 Ft + utazási költség (60 km-es távolság felett). Egy kb. 1-1,5 órás fotózás után 25-30 feldolgozott képet kaptok tőlünk digitális formában.

Fotókönyvet is készítünk rendelésre, kivitelező partnerünknél különböző borítókat, papírokat és méreteket lehet választani a termékbemutató oldal alapján.

Lehetőség van Polaroid és Fujifilm Instax instant filmes fényképezőgépek bérlésére is, bővebb információt itt olvashattok.