Esküvőfotózás ajándék jegyesfotózással

Foglaljátok le utolsó szabad 2022-es dátumaink egyikét 10% kedvezménnyel, most foglalásotok mellé a jegyesfotózást ajándékba adjuk.*

Szabad dátumok a 2022-es főszezonban:

– augusztus  26-27.

Ezeken kívül késő őszi/téli dátumok ( 2022 október 1. és november 30. között) még korlátozott számban elérhetőek.

Győr-Moson Sopron, Veszprém, Vas és Zala megyében

Őszinte és természetes képeket szeretnétek az esküvőtökről? Stresszmentes, sallangok nélküli, kötetlen fotózásra vágytok, hogy átélhessétek minden fontos pillanatot feszengés nélkül? Akkor jó helyen jártok, hiszen ez a dokumentarista esküvőfotózás lényege!

Elsősorban a nyugat-dunántúli régióban dolgozunk, de esküvő esetén az egész ország területén és külföldön is vállalunk fotózásokat. Amennyiben felkeltettük érdeklődéseteket, bátran keresettek minket kérdésekkel, vagy konkrét árajánlatkéréssel!

Mire számíthattok tőlünk?

Fő profilunk a dokumentarista stílusú esküvőfotózás, melynek lényege, hogy a történetének elmesélésére összpontosít. Esküvői fotóink egyesítik a riport és a fine art stílusjegyeit: keressük az őszinte érzelmeket és a megismételhetetlen pillanatokat, szeretjük művészi módon kombinálni a letisztult kompozíciókat és a környezet természetes fényeit, előszeretettel alkalmazunk analóg hatású utómunkát. Igényes és magas minőségű munkára törekszünk a fotózás folyamatában és a képek feldolgozásánál is.

Esküvőfotózás ajánlatkérés

    *Az ajánlat 2022.05.01. és 2022.07.20. között kiküldött árajánlatokra érvényes. Az ajándék jegyesfotózás a 2022.07.31. 24:00-ig beérkezett 2022-es évre szóló foglalásoknál érvényesíthető. Szolgáltatási területünkön (Győr-Moson Sopron, Veszprém, Vas és Zala megye) kívüli utazási költséget az ajánlat nem tartalmazza.