Családi fotózás

Keresztelők fotózása mellett vállalunk lifestyle jellegű családi fotózást (akár pár hónapos babával) is szabadtéren vagy otthoni környezetben. A lifestyle fotózás egy átmenet a dokumentarizmus és a klasszikus portréfotózás között. Megoldható teljesen beavatkozás nélkül, amikor a fotós a családtagok valós interakcióira fókuszál (ez főleg ismerős környezetben működik), de az is teljesen elfogadott, ha ad valamilyen iránymutatást, majd dokumentálja a természetes reakciót. A lényeg, hogy a merev, műtermi beállítások helyett őszinte családi pillanatok legyenek megörökítve.

Keresztelő fotózás

A keresztelő az első fontos családi események egyike egy kisgyermek életében, viszont emlékezni biztosan nem fog rá. Amikor nagyobb lesz, láthatja, hogy kik voltak ott, hogyan nézett ki a templom, milyen csinos volt az ünneplő ruhájában – a képek segítségével képes lesz emlékeket teremteni. A fotózás tartalmazza a szertartás minden részletét és fontos pillanatát, valamint családi portrékat a meghívottakkal. A fotózás időtartama kb. fél óra, feldolgozás után 30-40 db fényképet adunk át digitális (.jpg) formában.

Ár: 50 000 Ft-tól

Családi fotózás

Családi fotózásnál mi arra törekszünk, hogy a feszélyezett pózok helyett “mindennapi” pillanatokat kapjunk lencsevégre: szabadtéri futkározás a gyerkőcökkel, séta a kutyusokkal, családi társasjátékozás otthon a nappaliban. Néhány hetes újszülöttel is nyugodtan jelentkezhettek otthoni családi fotózásra, de önálló babafotózást — kb 3 hónapos kortól — is csak ilyen formában vállalunk, mert otthoni környezetben sokkal jobb a gyerekek közérzete. A pár hónapos kicsiknek amúgy is fontos a szülő közelsége, így a babáról készült portrék mellett néhány közös családi kép is készülhet. Nagyobb gyerkőcökkel, házi kedvenccel kültéri és beltéri (nem műtermi) fotózásra is van lehetőség.

Árak:

 • Családi fotózás: 45 000 Ft-tól | A fotózás időtartama 1 óra, feldolgozás után 25 db feldolgozott fényképet adunk át digitális (.jpg) formában.
 • Babafotózás: 35 000 Ft-tól | A fotózás időtartama ~fél óra, 20 db utómunkázott fénykép kerül átadásra digitális (.jpg) formában.

Az itt feltüntetett árak tájékoztató jellegűek. Áraink magyar Forintban értendők, és 0% ÁFA-t tartalmaznak. Az e-mailben kiküldött árajánlat a kézbesítéstől számított 30 napig, promóciós időszak esetén annak záró dátumáig érvényes.

Családi fotózás ajánlatkérés


  További információk

  Azok a párok/családok, akik anno minket bíztak meg az esküvőjük fotózásával, az itt felsorolt szolgáltatásoknál 10% kedvezményre jogosultak.

  Az időpont fixálása az online szerződés aláírásakor történik.

  Esküvőszezon idején (május-szeptember) keresztelő fotózását többnyire csak vasárnap délután tudjuk vállalni, vagy pihenőhétvégén. Június és augusztus között családi fotózást csak hétköznap késő délután vállalunk. Kérjük, hogy ennek tudatában tervezzétek a fotózásokat!

  Fotókönyvet is készítünk rendelésre, kivitelező partnerünknél különböző borítókat, papírokat és méreteket lehet választani a termékbemutató oldal alapján.

  Elsősorban a nyugat-dunántúli régióban dolgozunk, nem számolunk fel utazási költséget 60 km-es távolságig (körmendi vagy soproni lakhelyünktől számítva), a 60 km-en felüli távolságot (oda-vissza út) 400 Ft/km díjjal számoljuk.

  szolgáltatási területünk térkép

  Fő szolgáltatási területünk:

  • Győr-Moson-Sopron megye
  • Vas megye
  • Zala megye
  • Veszprém megye